Lindi më 1958, Balldre, Lezhë. Më 5 shkurt 1958, me vendim nr. 4, Gjykata ushtarake e Shkodrës e dënoi “për tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit në bashkëpunim“, me 10 vjet burg dhe heqjen e të drejtës zgjedhore për 5vjet. Vdiq në burg, më 1989, në burgun e Qafë Barit. I dënuar, brenda burgut, me 30 ditë izolim, ai ka dalë prej andej me dëmtime në mushkëri dhe organe të tjera, me temperaturë dhe hemorragji, dhe nuk ka mundur të mbijetojë.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1182
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.