Lindi në Tiranë, në vitin 1923. Me vendim nr. 431, datë 5 janar 1946, Gjyakata Ushtarake e Tiranës e deklaroi "armik të popullit" dhe "anëtar të Ballit Kombëtar" dhe e dënoi me 15 vjet burg. Me dekret nr. 819, datë 27 nëntor 1949 të Presidiumit të Kuvendit Popullor dënimi iu zbrit në 7 vjet heqje lirie. Me vendim nr. 34, datë 1 qeshor 1965, Gjykata e Qarkut të Tiranës e deklaroi fajtor në bazë të nenit 180/LL të Kodit Penal, dhe e dënoi me 3 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 379
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.