Lindi më 1955, në Leshnicë të Sarandës. Më 7 dhjetor 1976, me vendim nr. 22, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e tentativës për t’u arratisur në Greqi" dhe e dënoi me 19 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 69, FL. 4-5
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.