Nexhi Ago Nexha (datëlindja 1930) nga Nivica, dënuar për arratisje më 1950. U dënua me 21 vjet burg.

Burimi: Kastriot Dervishi, “Burgjet dhe kampet e Shqipërisë komuniste”
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.