Lindi në Korçë, në vitin 1899. Me vendimin nr. 243, datë 2 korrik 1946, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor si “sabotator i pushtetit” dhe “armik i popullit” dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie, si dhe konfiskimin e pasurisë. U arrestua më 10 janar 1946 dhe u lirua me dekretin nr. 3006, datë 23 nëntor 1959.

Fondi 1, viti 2017, dosja 95, fl. 44-45.

Burimi: Fondi 1, viti 2017, dosja 95, fl. 44-45
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.