Lindi në vitin 1915, në fshatin Çorrogjaf të Beratit. Më 27 nëntor 1957, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor", dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie dhe me humbjen e të drejtave për 2 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 500
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.