Datëlindja: 1865. Vendbanimi: Mallukuç, Krujë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 6 dhjetor 1950. Dënuar: 1 vit. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuaar kriminelët

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.