Lindi më 1925, në Berat. Më 8 janar 1953, Gjykata Ushtarake e Durrësit e dënoi "për arratisje jashtë shtetit", me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 316
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.