Lindur në Postribë. I burgosur në Shkodër më 1949. E dënuan me 5 (pesë) vjet heqje lirie (Mulleti 218).

 

Burimi: ISKK, Tiranë 2013, f. 218
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

Lista e zezë e xhelatit Mihaj Prifti, vrasja e burrave në bajraqet e Dukagjinit

  Raporti sekret drejtuar shtabit të divizionit 2, ku renditen emrat e kundërshtarëve të regjimit Lexo më shumë

Kryengritja antikomuniste në Postribë, 18 burra u pushkatuan, 30 shtëpi u shkrumbuan

18 burra u morën dhe pushkatuan në mes të fshatit, pa gjyq dhe në shenjë Lexo më shumë

Spiunët komunistë në Dukagjin: Po hetojmë ja ku fshihen kundërshtarët

Raporti informtav i 7 shkurtit 1945, që zbulon hetimet e bëra në fshatrat e Dukagjinit Lexo më shumë