Datëlindja: 1900. Vendbanimi: Psar, Kolonjë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 10 tetor 1949. Dënuar: 3 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: për furnizim dhe strehim të të arratisurve

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.