I biri i Azemit dhe Dylberes. I dënuar me 25 vite burg për një varg akuzash që nisin me agjitacion dhe propagandë. U dënua në vitin 1966 nga Gjykata e Vlorës dhe vendimi mbetet në fuqi nga Gjykata e Fierit në vitin 1967.

U lirua më 27.11.1987.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.