Lindi më 1920, në Vërlen, Bilisht. Më 6 maj 1950, me vendim nr. 150, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi për "vënie në shërbim të zbulimit të huaj" me 8 vjet burg dhe për "ndihmë të elementëve të arratisur" me 5 vjet burg dhe punë të detyruar. Përfundimisht është dënuar me 10 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile për 3 vjet. Vdiq në burg.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 321-322
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.