U dënua për tentativë arratisje në vitin 1980 dhe u dënua me 10 vjet burg. Ka vuajtur dënimin në burgun e Spaçit.

 

Burimi: Rrëfimi i Mirush Osmanit, në ciklin “Zërat e Kujtesës”
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.