Lindi më 1925, në Gjirokastër. Më 30 nëntor 1945, me vendim nr. 42, Gjykata e Vlorës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacion e propagandës" dhe e dënoi me 3 vjet burg.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2014, D. 15, Fl. 327-328
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.