Lindi në fshatin Gostivisht të Kolonjës, në vitin 1917. Më 12 korrik 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi si "ballist", me tre vjet burg dhe heqjen e së drejtës elektorale baraz me kohën e dënimit. U arrestua sërish më 11 shtator 1970 dhe më 26 nëntor të po atij viti, Gjykata e Kolonjës e dënoi me dhjetë vjet heqje lirie për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dënim i kombinuar. Vdiq në burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 281
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.