Lindi në Shkodër, më 26 shkurt të vitit 1925. Me vendim nr. 147, datë 16 korrik 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "lidhje e bashkëpunim me kriminelët e arratisur", dhe e dënoi me 20 vjet privim lirie, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI(Tiranë: ISKK, 2016), 35
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.