Lindi më 1943, në Korçë. Me vendim nr.118, datë 3 qershor 1976, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», dhe e dënoi me 8 vjet burg. U fal me dekret nr. 6656, datë 28 tetor 1982.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 217.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.