Lindi në vitin 1893, në Gajushë. U arestua më 19 shtator 1946, dhe me vendim nr. 356, datë 29 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "strehim të arratisurish" dhe e dënoi me 5 vjet burg. U fal me dekret nr. 819, datë 27 prill 1949, të P. K. P.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 360
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.