Lindi më 1917, në Shebë, Mirditë. U dënua për «tentativë arratisjeje dhe agjitacion e propagandë», me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 2 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 65, FL. 71-72.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.