I dënuar politik. U dënua me 3 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe heqjen e të drejtave civile e politike baras me kohën e dënimit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.