Lindi më 1912, në Kukës. Më 17 korrik 1951, me vendim nr. 135, Gjykata ushtarake e Shkodrës e dënoi “si bashkëpunëtor me diversantët“, me 5 vjet burg. Më 13 dhjetor 1984, me vendim nr. 6, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi “për vepër terroriste e mbetur në tentativë, tradhëti ndaj atdheut dhe agjitacion e propagandë kundër shtetit“, me vdekje.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 2049-2050, 2203-2204
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.