Lindi në vitin 1944, në Gurakuq. Me vendim nr. 68, datë 13 qershor 1964, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë. (Dënim i kombinuar).

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 316
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.