Lindi më 1911, në Jugosllavi. Me vendim nr. 6, 23 janar 1951, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor se "ka ardhur në Shqipëri si diversant i dërguar nga U.D.B.-ja jugosllave" dhe e dënoi me 20 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 160
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.