Lindi në Krujë, në vitin 1924. U arrestua më 10 mars 1946, dhe me vendim nr. 62, datë 11 mars 1947, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "veprimtari antipushtet" dhe e dënoi me 1 vit burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 254
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.