Lindi në Juban të Shkodrës, më 19 nëntor 1970. Me vendim nr. 256, datë 26 tetor 1990, Gjykata e Rrethit Shkodër e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë» për përmbysje e rendit shoqëror e shtetëror dhe e dënoi me 4 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 346
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.