Lindi më 1910, në Shkodër. Më 17 dhjetor 1964, me vendim nr. 98, Gjykata e Shkodrës e dënoi "për tradhëti ndaj atdheut në formën e ndihmës për arratisje jashtë shtetit në bashkëpunim, mbetur në tentativë" dhe "për agjitacion e propagandë", me 12 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 7, Fl. 49
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.