Lindi në vitin 1915, në Dukagjin. Me vendim nr. 163, datë 19 shtator 1951, Gjykata Ushtarake Territoriale e Shkodrës e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me diversantët", dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 42
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.