Lindi më 1910, në Shosh, Dukagjin. Më 27 shkurt 1947, me vendim nr. 62, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për “krime kundër shtetit”, me 1 vit burg. Më 8 tetor 1953, me vendim nr. 185, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për “tradhëti ndaj atdheut“, me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 485-486
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.