Gruaja e një të arratisuri. Pas vizitës fshehtas që i bën familjes, bashkëshorti i saj, Prend Rrethi, Lula dhe djali i saj, Gjon, dënohen me burgim. Asaj i falet një pjesë e dënimit në vitin 1982 dhe lirohet pas 6 vjet e 4 muaj burg.

Burimi: http://www.observatorikujteses.al/gjon-rrethi-historia-e-nje-te-mbijetuari-ne-kampet-komuniste/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.