Lindi në vitin 1920, në Fishtë të Lezhës. U arrestua më 25 janar 1952, dhe me vendim nr. 117, datë 27 qershor 1952, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "lidhjet që ka patur me një grup të organizuar kundër shtetit" dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 144
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.