Lindi më 1911, në Shkodër. Më 29 dhjetor 1947, me vendim nr. 562, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacion e propagandës kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 1 vit burg dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 323
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.