Lindi në Ersekë, në vitin 1937. Më 13 qershor 1975, Gjykata e Rrethit të Krujës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie. U lirua më 13 qershor të vitit 1982

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 180
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.