Lindi më 1895, në Shkodër. Më 21 tetor 1952, me vendim nr. 213, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor "për krimin e agjitacion e propagandës" dhe e dënoi me 6 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 245
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.