Lindi në Gur të Zi, në vitin 1918. Me vendim nr. 414, datë 28 korrik 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor» dhe për «tentativë për t’u arratisur jashtë shtetit», dhe e dënoi me 15 vjet privim lirie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 120
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.