Burimi: AQSH, F.14, V.1945, D.215, fl.22

Llesh Nikolla i biri i Mrikës dhe Nikollës, lindur në Skuraj (Mat) më 1898 me profesion bujk, arrestuar më 9/2/1945 nga shtabi i Brigadës së II, Mbrojtjes së Popullit.
Burimi: Arkiva e shtetit , AQSH, F.14, V.1945, D.215, fl.22
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.