Lindi në Shkodër, në vitin 1918. Me vendim nr. 160, datë 25 qershor 1980, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në organizatë politike për të rrëzuar pushtetin popullor" dhe e dënoi me 18 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 238
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.