Lindi më 7 gusht 1890, në Gëziq të Mirditës. Me vendim nr. 56, datë 28 maj 1954, Gjykata Ushtarake Territoriale e Tiranës e deklaroi fajtor për "moskallëzim krimi" dhe e dënoi me 2 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 224
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.