Lindi më 17 shtator 1911, në Prosek të Rrëshenit. Më 4 janar 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq vendosi vërtetimin e faktit të vuajtjes burg për motive politike të Llesh Lleshit, nga 10 gusht 1949 deri më 15 maj 1950.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 145
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.