Lindi më 9 shkurt 1887, në Midhë të Pukë. U burgos për arsye politike me dy vjet heqje lirie dhe punë të detyruar

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 144
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.