Lindi më 1884, në Orosh, Mirditë. Më 16 gusht 1949, me vendim nr. 98, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi për ”bashkëpunim me bandat e armatosura për përmbysje të pushtetit popullor”, me 15 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 7, FL. 344-345
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.