Lindi më 1935, në Pilur. Me vendim nr. 13, 7 mars 1981, Gjykata e Rrethit Sarandë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë në bashkëpunim kundër shtetit e diktaturës së proletariatit", dhe e dënoi me 9 vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 85
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.