Lindi në vitin 1942, në Sarandë. Më 23 mars 1963, me vendim nr. 14, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi me 12 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 306
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.