Lindi më 13 tetor të vitit 1965, në Tiranë. U arrestua më 13 nëntor 1985. Më 1 shtator 1986, Gjykata e Rrethit Gjyqësor të Sarandës deklaroi fajtor për «tentativë arratisjeje» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. U lirua më 10 janar 1991. Vdiq më 2 nëntor të vitit 2012 në një spital të Barit, në Itali.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 46;
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.