Lindi në Peshkopi, në vitin 1900. Me vendim nr. 385, datë 23 tetor 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në luftime kundër partizanëve" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave civile-politike

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 378
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.