Lindi më 1908, Dibër. Më 25 gusht 1945,me vendim nr. 82, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit te vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të dënimit me 6 vjet burg "për motive politike". Ka vuajtur dënim prej 25 gusht 1945 deri më 10 janar 1948.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 217-218
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.