Lindi më 1928, në Lekaj, Durrës. Më 31 tetor 1963, me vendim nr. 26, Gjykata e Durrësit e dënoi “për tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit mbetur në fazën e tentativës“, me 10 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 2277
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.