Lindi më 1877, në Sojnik. U arrestua më 25 janar 1945. Me vendim nr. 73, datë 27 qershor 1945, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi "kriminel lufte" dhe e dënoi me 30 vjet burg. Më vonë, dënimi iu zbrit në 20 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 402
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.