Lindi më 17 shkurt 1956, në Vlorë. Me vendim nr. 108, datë 4 shtator 1974, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut të mbetur në tentativë" dhe e dënoi me 10 vjet burg. Me vendim nr. 108, 21 maj 1975, Gjykata e Rrethit të Fierit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet burg. Duke bërë bashkimin e dënimeve, përfundimisht u dënua me 16 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 223
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.