Lindi në Bilisht të Devollit, më 1943. Studimet e larta i kreu për letërsi dhe psikologji. U arrestua më 1973 dhe u dënua me 10 vjet burg për «agjitacion e propagandë». U lirua më 1982. Është autor i disa librave.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.