Lindi më 1958, në Shkodër. Më 26 tetor 1988, me vendim nr. 127, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit" dhe e dënoi me 12 vjet burg

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 18-19
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.